Naše stránky používají cookies, abychom mohli průběžně zlepšovat naši webovou prezentaci. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde.

+420 773 149 361 Po-Pá: 8:00 - 16:00

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování objednávkového nebo registračního formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

 

Cookies vám usnadní prohlížení webových stránek


Při návštěvě tohoto webu Vás pomocí vyskakovací lišty žádáme o souhlas s používám cookies ve Vašem prohlížeči.

  • Cookies pomáhají k Vašemu pohodlnému a jednoduchému prohlížení webových stránek, rychlejšímu a přesnějšímu nákupu.
  • Díky nim se také snáze přihlásíte do svého účtu, protože prohlížeč si zapamatuje Vaše přihlašovací údaje a Vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat Vaše potřeby od potřeb jiných návštěvníků webu tím, že ukládají informace ve Vašem prohlížeči. Nicméně, na základě těchto informací Vás nedokážeme identifikovat.

Dalším procházením našeho webu, aniž byste změnili nastavení svého prohlížeče, nám tímto dáváte souhlas s používáním cookies na našem webu.

 

Zákaz cookies může omezit funkčnost webových stránek


Samozřejmě také máte možnost přijímat nebo odmítat cookies úpravou nastavení svého prohlížeče. Po zákazu cookies se však může stát, že nedokážete používat všechny interaktivní vlastnosti našeho webu.

Pokud používáte více počítačů na více místech, upravte si podle svých potřeb nastavení každého prohlížeče. Bližší informace o prohlížečích a způsobu nastavení pro soubory cookies najdete na následujících webových stránkách:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Android

 

Prohlášení k ochraně vašich osobních údajů


Fyzická nebo právnická osoba provozující tyto webové stránky zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

 

Shrnutí


Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

 

Váš souhlas


Používáním internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás a vašich nákupech po neurčitou dobu. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel publikovány.

Zároveň dáváte souhlas se zasláním registračního mailu, kde budete upozorněni na některé možnosti  nákupu v tomto obchodu.

 

Zákony a předpisy: zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů